7 pixiböcker om Bo

7 pixiböcker om Bo
Förlag:
ISBN:
9789163894510
Utgivningsdatum:
2018-04-17
Författare:
Kategori:

Skratta med Bo! Böckerna om Bo är spännande vardagsberättelser som handlar om sånt barnen väldigt väl känner igen. Bo har med åren blivit en favorit bland Pixi-läsarna. Det har hittills kommit femton böcker om Bo. Den här Pixiboxen innehåller Bo sitter fast, Bo blir mörkrädd, Bo går till förskolan, Bo spelar spel, Bo åker på semester, Bo hos doktorn och Bo tappar en tand. Bo spelar spel och Bo tappar en tand är helt nya och aldrig tidigare utgivna Pixiböcker.

I Bo spelar spel blir Bo sur när Katja vinner när de spelar spel. Det är verkligen inte lätt att lära sig förlora, men Bo har bättre tur nästa gång de spelar. Morten N. Pedersen har den där känslan för barns värld och sätt att tänka på som har gjort att böckerna blivit väldigt populära både hos barn och vuxna. Problem och svårigheter som Bo ställs inför tar en humoristisk vändning som löser knutarna och livet kan gå vidare. Pixiböcker är små kvalitetsbilderböcker för barn mellan 2 och 6 år. De är perfekta att ha till barnkalaset eller att ta med på resan. I Sverige har Pixiböckerna kommit ut sedan 1955.

För närvarande finns det två olika typer av turistvisum du kan ansöka om i. Läs mer om Moskva i min artikel för Reseguiden: From Russia with love. För närvarande finns det två olika typer av turistvisum du kan ansöka om i. Dela gärna med er. Dela gärna med er. Vad ska man som turist egentligen tänka på när man söker visum till Thailand. Vad ska man som turist egentligen tänka på när man söker visum till Thailand. Läs mer om Moskva i min artikel för Reseguiden: From Russia with love. Läs mer om Moskva i min artikel för Reseguiden: From Russia with love. Vi publicerar månadsvis en topplista av våra Engelska och Svenska toppsäljare.