Poker Mongo

Poker Mongo
Förlag:
ISBN:
9789163872365
Utgivningsdatum:
2012-05-10
Författare:
Kategori:

Livet som ett pokerspel Det är grå vinter i Gävle. Tomas Råstedt är snart 18 år. Han har ett åtal hängande över sig, han blir av med sin ungdomspraktik, hans mamma har ett förhållande med Tomas värsta fiende. För Tomas blir pokervärlden en låtsasvärld att fly in i samtidigt som den riktiga världen runt omkring håller på att gå i bitar. Tomas är på gränsen till uppgiven, men ju mer han lär sig om poker desto modigare blir han. Plötsligt gör han alla de där sakerna som han innerst inne drömt om att våga. Det är som om han i pokertänkandet hittar strategier för att klara inte bara pokerspelet, utan också själva livet. Problemet är bara att livet inte spelas med en kortlek, det som i teorin ser enkelt ut visar sig vara ganska komplicerat.Hans Carstensen jobbar som ståuppkomiker, krönikör, textcoach och lärare i dramaturgi. Illustratör: Patrik Lindvall

Familj/Incest - Anette stirrar fascinerad på hur en stor seg droppe av något hon vet kallas försats tränger upp ur Jacks ollon. Entertainment.

The. Entertainment. : Read 297 Apps & Games Reviews - Amazon. “No creo en las religiones organizadas, son como la Coca-Cola, te engañan y no te quitan la sed”. º en los años bisiestos.

La Tchadienne (French) نشيد تشاد الوطني (Arabic) The Chadian Hymn 0.