Börja med elektronik och Arduino

Börja med elektronik och Arduino
ISBN:
9789144096452
Utgivningsdatum:
2014-11-06
Författare:
Antal sidor:
238
Upplaga:
1
Kategori:

Börja med elektronik och Arduino är avsedd som handledning för alla som börjar studera elektronik och inbyggda system. Hårdvaran som används i inbyggda system utgörs av Arduino Leonardo som är ett kretskort i den välkända öppna hårdvaran Arduino. För att tillgodogöra sig teorin bakom elektronik och inbyggda system bör man även arbeta praktiskt med elektroniska kopplingar. Till huvudboken finns det därför en arbetsbok med laborationer och övningar som också ger praktisk erfarenhet av och kännedom om vanliga elektroniska komponenter. Börja med elektronik och Arduino kräver inga förkunskaper. Huvudboken och arbetsboken är därför utmärkta som kursmaterial i grundläggande kurser i teknik på högskolenivå men även på högre gymnasienivå och inom vuxenutbildning samt vid fortbildning av lärare. Som stöd finns även en webbsida med information om elektroniska komponenter, länkar till datablad, källkod till program m.m., som nås via www.studentlitteratur.se/38289.

Idag finns fem huvudsakliga sätt att ta emot TV. Läsdagboken är från oktober 2004 och framåt. org/skara-ut-delar-fran-borjan-till-slut/ Vi förbättrar lärandet. Från läromedel och kurslitteratur till kompetensutveckling och digitala informationstjänster. Från läromedel och kurslitteratur till kompetensutveckling och digitala informationstjänster.

läsdagbok.

En vanlig antenn på taket är för många det som känns synonymt med TV-mottagning, men det går även att få signalen via satellit, kabel-TV, IPTV och webb-TV. Idag finns fem huvudsakliga sätt att ta emot TV. En vanlig antenn på taket är för många det som känns synonymt med TV-mottagning, men det går även att få signalen via satellit, kabel-TV, IPTV och webb-TV. läsdagbok.