Alla resor är en omväg hem

Alla resor är en omväg hem
ISBN:
9789176973448
Utgivningsdatum:
2017-07-05
Författare:

Miria och hennes mamma lämnade apartheiden i Sydafrika för ett bättre liv i Sverige. Drömmen om att kunna åka tillbaka är levande ända tills de drabbas av en svår kris. Emmy står inför ett vägskäl: Hon har blivit arbetslös och äktenskapet är på väg att gå i spillror - kan det som händer vara hennes chans att komma vidare med sitt liv? Också Emmys syster Lisa och hennes man står inför ett val: Flytta med familjen till Sydafrika och ta över Johns föräldrars vingård eller stanna kvar i Luleå? En viktig knutpunkt i Emmy och Lisas liv är hembyn Raitajärvi. Där finns föräldrarna samt deras 93-årige granne Hugo, som följt systrarna hela livet. ALLA RESOR ÄR EN OMVÄG HEM är en fängslande skildring av människoöden som flätas samman i en stark kontrast mellan norra Sverige och Afrikas sydspets. En berättelse om rasism och förtryck, drömmar och förhoppningen om ett bra liv oavsett bakgrund, kultur eller hudfärg. MAJVOR MÜLLER föddes i Övertorneå och bor idag i Luleå.

Sedan debuten 2006 har hon gett ut sju romaner. Nya miljöer och kulturer skapar insikter, och det var en resa till Sydafrika och berättelserna hon hörde från människorna där som gav inspirationen till ALLA RESOR ÄR EN OMVÄG HEM. Skrivandet är Majvors huvudsakliga sysselsättning, men hon har också ett konsultföretag inom organisation och ledarskap. CD ljudbok: 7 skivor Speltid: 7 t.

32 min. Uppläsare: Kerstin Andersson

Healing och mindfulness med hästar är en del av. komma in i kulturen och börja bekanta oss med folk som vi i alla fall i någon mån. Drömmen om att kunna åka tillbaka är levande ända tills de drabbas av en. Då är förstås Magaluf det som gäller. Det tog Jordan Cox, 18 år, från Essex vara på när han beslöt sig för att göra en omväg på drygt 164 mil f 01. 50 avg rating, 2 ratings, 0 reviews) Gör en bra affär på Alla resor är en omväg hem (Ljudbok CD, 2017) Lägst pris just nu 219 kr bland 3 st butiker. Resor till Magaluf Är du på jakt efter en skön resa med mycket sol, bad och fest. - Se 47 omdömen, 23 bilder och fantastiska erbjudanden på Höganäs, Sverige på TripAdvisor. Här är hela artikeln med alla vinklingar av både test och slutsatser. De erbjuder allt från jorden-runt-resor,.