100 sätt att leva klimatsmart & 100 sätt att leva ekologiskt

100 sätt att leva klimatsmart & 100 sätt att leva ekologiskt
ISBN:
9789185465583
Utgivningsdatum:
2009-03-27
Antal sidor:
160
Upplaga:
1
Kategori:

Här får du två böcker i en - för dig som vill leva mer ekologiskt men inte riktigt vet hur.

Boken innehåller totalt 200 bra och enkla tips (från ena hållet 100 ekologiska och från andra hållet 100 klimatsmarta) som inte innebär uppoffringar i din vardag men som gör skillnad för miljön och gör dig till en eko-vän. Vare sig du bor i lägenhet eller villa, på landet eller i stan, finns mängder av enkla och genomförbara åtgärder att ta till för att bli mer klimatsmart. köp mer second hand frosta regelbundet av frysen använd miljömärkt tvättmedel ta med en tygpåse när du handlar tänk efter innan du skriver ut ett mejl på jobbet rensa i garderoben, ge bort det du inte använder Varje liten eftertanke ger resultat i det långa loppet, så börja redan idag! Helena Jansson och Mattias Henrikson bor båda i Stockholm.

'Försök Alltid med att Försöka igen – fast på Annorlunda sätt – enär Allt Är Möjligt . D etta kan du göra själv för att undvika direkt exponering av kemikalier: • Använd bara kosmetika och hudkrämer utan ftalater och hormonet paraben • Inga plastleksaker med ftalater till barnen Ekologiska fotavtryck är ett sätt att mäta hur mycket av jordens tillgångar vi använder. ' Äkta vara-märkningen har som syfte att underlätta för kunder som vill undvika tillsatser i maten, och vill bidra till en allmän tillsatssanering av livsmedelssortimentet. 'Försök Alltid med att Försöka igen – fast på Annorlunda sätt – enär Allt Är Möjligt .

D etta kan du göra själv för att undvika direkt exponering av kemikalier: • Använd bara kosmetika och hudkrämer utan ftalater och hormonet paraben • Inga plastleksaker med ftalater till barnen Ekologiska fotavtryck är ett sätt att mäta hur mycket av jordens tillgångar vi använder. Samverkan Är Win-Win för ALLA. Ny användare. Du kan då bjuda in vänner för att jämföra ditt resultat. The 2018 Climate Parliament will be held May 4-6, 2018 at the Stockholm University Aula Magna • Metro, red line bound for Mörby centrum, station Universitetet.