Pappor kan

Pappor kan
Förlag:
ISBN:
9789163928215
Utgivningsdatum:
2017-02-01
Författare:
Antal sidor:
40
Upplaga:
1

Reflektera/visualisera/illustrera och gärna tillsammans för att förstå text i rim- och ritboken Pappor kan. En övning för barn i alla åldrar. Förskolläraren Katarina Holmqvist har gjort en en rimbok för barn, helt utan bilder. Barnen får själva rita bilder till de korta rimmen. Boken ger möjlighet omsätta texten till en bild och blir en rolig övning i textförståelse i liten skala. Rytm och rim roar och inspirerar och de ibland svåra orden utmanar barn i alla... I den här rim- och ritboken är igenkänningsfaktorn hög, händelserna vardagsnära och lätta att relatera till. Rim- och ritboken fokuserar på läsförståelse och har korta roliga rim och ett antal "svåra" ord som läsaren/lyssnaren kan tolka och omsätta till en bild på den för övrigt tomma sidan. Rimmen utan illustration inspirerar till att skapa egna inre bilder. Som pricken över i:et kan nu barnet skriva sitt namn under Illustratör tillsammans med omslagets illustratör Lisa T. Larsson och bli delaktig i bokens utformning. Den alldeles egna boken är nu  färdig och blir ett fint minne att bevara.

com. Personer som kan agera i princip riskfritt idag, eftersom de kan vara helt anonyma på nätet. 2018 · Kom igen pappor, ta mer ansvar i hemmet Replik om stressen som kostar miljardbelopp Nyheter och myndighetsinformation.

Familjer kan se ut på olika sätt. Olof njuter av en härlig aprildag. I väst är brist på testosteron inte ovanligt. Gammal var också seden att stoppa en. Söndag 6 maj, 2018. Med en utbildad ledare diskuterar ni bland annat: Det nya livet.