Excel 2013 Pivottabeller

Excel 2013 Pivottabeller
Förlag:
ISBN:
9789175310251
Utgivningsdatum:
2015-01-28
Författare:
Antal sidor:
120
Kategori:

Excel 2013 är ett avancerat kalkylprogram där du även kan arbeta med olika typer av register. Det här är en bok för dig som redan kan grunderna i programmet och som vill lära dig mer om listor och pivottabeller i Excel.

Du kommer att få lära dig skapa tabeller och formatera dem så att informationen blir tydlig samt att utöka tabellen med data. Vi tittar även på hur du sorterar informationen i tabellen samt hur du filtrerar data på olika sätt. Vi går dessutom igenom hur du arbetar med pivottabeller i Excel. Du får lära dig att sammanfatta data på olika sätt och att disponera om pivottabellen för att visa andra intressanta uppgifter. Du lär dig också att sortera och filtrera pivottabellen samt att skapa pivotdiagram. Till boken hör många övningar i varierande svårighetsgrad. Filerna till dessa laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se, där finns även lösningsförslag till övningarna i PDF-format.

Med tidslinje kan du infoga ett utsnitt och filtrera på grundval av datum. Get YouTube Red. 18. Lär dig göra pivottabeller.

21. Læs videre her om vores Excel-kursus og find ud af hvornår & hvordan du bliver en mester til Excel. 18.

Tidslinje / timeline introducerades i Excel 2013.