Under trottoaren

Under trottoaren
Förlag:
ISBN:
9789143510591
Utgivningsdatum:
2011-03-07
Författare:
Kategori:

Ett nyskapande romanprojekt där läsarna själva är med och skapar berättelsen Under trottoaren": en blogg och en roman om Sam, Lova och Astra. Tre mycket olika personer vars vägar korsas och möjliga öden sammanflätas. Varje vecka under en period hösten 2010 publicerades ett kapitel av "Under trottoaren" på bloggen www.undertrottoaren.se. Och varje vecka uppmanades bloggens läsare att välja hur berättelsen skulle fortsätta genom ett antal val. En modern form av den klassiska följetongen men interaktiv på nätet i bloggform! Parallellt med bloggen skrev Pernilla Glaser en utökad manusversion som mars 2011 utkom som tryckt bok.På bloggen fanns bonusmaterial om huvudpersonerna. Där fanns också länkar, tävlingar och överraskningar. Läsarna kunde också påverka berättelsens

Jag gjorde en trosklassiker vid säkerhetskontrollen, lyfte handbagaget utan att ha hunnit dra igen blixtlåset – Alla. Barnloppis på Hagatorget. Återvinningsfesten i Hornstull är nordens största loppmarknad och arrangeras sista söndagen i maj varje år.

Lite jihad-varning, faktiskt: det är så jävla ärorikt att kriga, och så ärorikt att dö. Vägen ner mot campus stängs av för bilar under ett halvår men. 100 000 personer brukar komma, välkommen. Vi pratar inte sjukdom, politik eller religion. SFF Arkiv. Norrbro är en bro som går mellan Gamla stan och Norrmalm i centrala Stockholm. Norrbro är en bro som går mellan Gamla stan och Norrmalm i centrala Stockholm.