Fyrvaktaren

Fyrvaktaren
ISBN:
9789137134093
Utgivningsdatum:
2009-09-16
Författare:
Antal sidor:
368
Kategori:

Läs ett provkapitel här>> När döda börjar tala Den efterlängtade sjunde delen! Polisinspektör Patrik Hedström har precis återvänt till arbetet efter en tids sjukskrivning. Han har försökt vila upp sig, samtidigt som han har tagit hand om sin fru Erica och deras för tidigt födda tvillingar. Men knappt hinner han kliva in på polisstationen förrän han kastas in i en ny utredning. En man har hittats mördad, skjuten i bakhuvudet hemma i sin lägenhet. Offret är Mats Sverin, kommunens ekonomiansvarige, en alltigenom trevlig och omtyckt person. Ingen har ett ont ord att säga om honom. Tillsammans med sina kolleger börjar Patrik kartlägga Mats liv, som rymmer fler hemligheter än någon kunnat ana. Varför lämnade han Göteborg hals över huvud för att flytta till sin barndoms Fjällbacka? Vilken är hans roll i projektet att bygga om det gamla badhotellet till spa? Och är det en slump att även Mats ungdomskärlek Annie har återvänt? De har inte haft kontakt på många år, men nu befinner hon sig med sin son på ön Gråskär utanför Fjällbacka, där hennes släkt har vistats i generationer. Också Gråskär bär på hemligheter.

I folkmun kallas den Gastholmen och har alltid omgärdats av mörka rykten. Det sägs att de döda går igen och att de har något att berätta för de levande ...

Den utgavs 2008. Den utgavs 2008. En man har försvunnit spårlöst i … Jean Edith Camilla Läckberg Eriksson (født 30. Inspelningarna gjordes från och med sensommaren 2011 och under 2012 i … Falköping Nu är en ekonomisk förening samägd av näringsliv, Falköpings kommun, föreningar och privatpersoner. Ensimmäisestä miehestään muusikko Micke Erikssonista, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta, Wille -niminen poika ja Meja-niminen tytär, hän erosi vuonna 2007. Genom ett samarbete mellan Adlibris och shoppingappen SEQR, kan köparen scanna en QR-kod med mobilen, godkänna betalningen och direkt få senaste deckaren ”Lejontämjaren” hemskickad. storafjaderagg. Genom ett samarbete mellan Adlibris och shoppingappen SEQR, kan köparen scanna en QR-kod med mobilen, godkänna betalningen och direkt få senaste deckaren ”Lejontämjaren” hemskickad. … Sjöjungfrun är den sjätte boken i Camilla Läckbergs serie om Erica Falck och Patrik Hedström i Fjällbacka. Läckberg on ollut naimisissa kolme kertaa. Fortsättning 2 238 Lördag, söndag och helgdag Näset–Högsätra(–Larsbergs brygga) Näset Lidingö centrum Högsätra Larsbergs brygga 07.