Konsten att tala med en änkling

Konsten att tala med en änkling
Förlag:
ISBN:
9789188315182
Utgivningsdatum:
2016-01-18
Författare:

Doug har träffat sitt livs kärlek, och förlorat henne. Knappt trettio år gammal är han en deprimerad, alkoholiserad änkling. Han vill helst vara ifred men motarbetas av sin tvillingsyster, sin tonåriga styvson och stans alla singelkvinnor. En varm, humoristisk roman om sorg och kärlek. Om att släppa och gå vidare, och lita på dem man älskar. Jonathan Tropper, ofta omnämnd som en amerikansk Nick Hornby, har även skrivit manuset till den planerade filmen. Om författaren Jonathan Tropper är född 1970 och bor i New York med sina tre barn. Hans romaner har översatts till ett tjugotal språk, toppar försäljningslistorna och hyllas av såväl kritiker som läsare. Han skriver även manus för film och tv och är utbildad lärare i engelska och kreativt skrivande. Om uppläsaren Johan Holmberg är född 1967 i Göteborg och började sin teaterkarriär på 80-alet och är sedan 2003 anställd på Dramaten.

På film och TV har han setts i bl aDubbelliv, Luftslottet som sprängdes och Nobels testamente. Han har en av de ledande rollerna i Maria Bloms film Hallå hallå. Sagt om boken "som en bra amerikans komedi, där man skrattar och gråter omvartannat" Lotta Olsson, Dagens Nyheter "Fick en jävligt bra bok igår ska jag säga er, jävligt bra (...) Sen läste jag resten och bölade." Pelle Tamleth, Nöjesguiden Humorn och den där äktheten som gör att tårarna väller upp i ögonen under läsning får mig att fortsätta läsa. Och läsa. Och läsa ut dryga 300 sidor på en förmiddag. Eva Emmelin, Skånskan "Bara att gratulera om du har den här boken oläst!!" Bloggen Doras bokprat Det här ÄR min nya favorit. Jag blir så nöjd varenda gång jag läser en bok av Jonathan Tropper. De är alltid preciiiis som jag vill att de ska vara. Åh, upptäck! Bästa blandningen av relationer, lite sorg, lite sentimentalitet, toppat med 30+kriser, allt i smart förpackning.

Helt perfekt underhållning med hjärna. Johanna Lindbäck, bokbloggen Bokhora En oupphörligt underhållande bli-glad bok om sorg. Jon Jefferson Klingberg, författare

Det gick så himla bra och var så härligt att besöka galan med mamma att jag faktiskt tackade ja till att gå på en annan gala igår – nämligen UNDP’s vårgala (UNDP är FN:s organ för utveckling. Det gick så himla bra och var så härligt att besöka galan med mamma att jag faktiskt tackade ja till att gå på en annan gala igår – nämligen UNDP’s vårgala (UNDP är FN:s organ för utveckling. Det gick så himla bra och var så härligt att besöka galan med mamma att jag faktiskt tackade ja till att gå på en annan gala igår – nämligen UNDP’s vårgala (UNDP är FN:s organ för utveckling.

Förra veckan skrev jag ju att jag ett inlägg om att jag som i stort sett aldrig går på events besökt Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Det gick så himla bra och var så härligt att besöka galan med mamma att jag faktiskt tackade ja till att gå på en annan gala igår – nämligen UNDP’s vårgala (UNDP är FN:s organ för utveckling. Det gick så himla bra och var så härligt att besöka galan med mamma att jag faktiskt tackade ja till att gå på en annan gala igår – nämligen UNDP’s vårgala (UNDP är FN:s organ för utveckling. Förra veckan skrev jag ju att jag ett inlägg om att jag som i stort sett aldrig går på events besökt Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Det gick så himla bra och var så härligt att besöka galan med mamma att jag faktiskt tackade ja till att gå på en annan gala igår – nämligen UNDP’s vårgala (UNDP är FN:s organ för utveckling. Förra veckan skrev jag ju att jag ett inlägg om att jag som i stort sett aldrig går på events besökt Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Förra veckan skrev jag ju att jag ett inlägg om att jag som i stort sett aldrig går på events besökt Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Förra veckan skrev jag ju att jag ett inlägg om att jag som i stort sett aldrig går på events besökt Swedish Beauty & Cosmetics Awards.