Döden är livsviktig : Om livet, döden och livet efter döden

Döden är livsviktig : Om livet, döden och livet efter döden
ISBN:
9789127097261
Utgivningsdatum:
2003-09-01
Författare:
Antal sidor:
272
Upplaga:
Ny utg.
Kategori:

Detta är Elisabeth Kübler-Ross' mest personliga bok. Hon berättar här om några av de nyckelepisoder i sitt liv som gjort henne till pionjär inom vården av döende och ger inblickar i sitt arbete med döende barn genom gripande och numera klassiska fallbeskrivningar. Hon beskriver också några av sina egna nära-dödenupplevelser och anda andliga upplevelser som gjort henne övertygad om att livet fortsätter efter döden. Översättning Göran Grip

Om graviditet & sjukdomar Graviditet och väntan på en ny liten människa är en spännande och livsomvälvande händelse för de allra flesta. Bibeln har påverkat människors kultur i årtusenden. Om innehållet i bloggen i detta register. En av de största och äldsta sajterna om islam på svenska.

VÄL BEKOMME BÄSTA BESÖKARE - ”DET GÄLLER LIVET. Minnena från själva tsunamin känns numera långt borta. Jag och min man Erik hade åkt i väg med en. Fastan handlar om att du ska få tid för eftertanke och bön, och tid för att komma. Om innehållet i bloggen i detta register. Vimil är ett nätverk för oss som mist någon mitt i livet. Minnena från själva tsunamin känns numera långt borta.