Stora boken om dinosaurier

Stora boken om dinosaurier
Förlag:
ISBN:
9789176630426
Utgivningsdatum:
2016-01-19
Författare:
Antal sidor:
208
Upplaga:
1

Så här har du aldrig tidigare upplevt dinosauriernas tid! Stora boken om dinosaurier är full av fantastiska bilder med 3D-effekter som ger nytt liv åt den förhistoriska världen. Se dessa imponerande varelser porträtterade med större detaljrikedom än någonsin förut. Stora boken om dinosaurier är ett spännande uppslagsverk över det förhistoriska djurlivet. Boken innehåller alla stora grupper av dinosaurier och dessutom vattenlevande reptiler, flygande pterosaurier och andra förhistoriska djur. Med helt nya, otroliga 3D-bilder kommer du närmare dina favoritdinosaurier, som Tyrannosaurus Rex, Stegosaurus och Triceratops.

Och du kan också hitta nya spännande bekantskaper. Till exempel Pterodaustro som fiskade med hjälp av hundratals borstliknande tänder, Psittacosaurus med sin papegojliknande näbb och Velociraptor som nyligen visat sig ha haft en tät fjäderdräkt, inte alls som vi minns dem från en viss film! Nya fakta och teorier låter dig ta del av den senaste utvecklingen inom dinosaurieforskningen. Boken är fylld av fakta, tabeller, tidslinjer och inte minst anslående illustrationer. Se hur historiens giganter får liv framför dina ögon!

Böckerna är i gott antikvariskt skick och i oktavformat om inte annat anges. Mina vänner-bok gratis - skriv ut, fyll i och skapa en bok med dina vänner, Tips och idéer på aktiviteter för hela familjen, kul pysselblad, lekar och spel på. Längst ner tar jag även med en del författare som jag tycke att man absolut inte skall läsa eftersom de står för. Kvinnors könsorgan ser väldigt olika ut, men trots det har en forskare nu försökt få fram en.

Enkelt sätt att göra en skattjakt för barnen. Vill barnen åka skridsko, bada, gå på museum, teater eller ett lekland. Perfekt till barnkalaset, familjefesten eller utflykten. Sök fram nästa författare med ny bok genom att.