Glad, lycklig och privilegierad - Ljusa minnen

Glad, lycklig och privilegierad - Ljusa minnen
Förlag:
ISBN:
9789174657708
Utgivningsdatum:
2014-09-25
Författare:
Kategori:

Det har varit roligt att på uppmaning skriva min självbiografi, även om det var mycket som jag inte mindes. Men åtskilligt har klarnat under resans gång, inte minst genom fotografierna. De två bilderna av Ulla och mig här på omslaget visar oss naturligtvis i vår krafts dagar, våra bästa år. Och det är väl rimligt i en sådan här bok. Där befinner vi oss inte nu, snart 87 respektive 90 år gamla.

Men det är ju ingenting att visa upp. I stället får man glädja sig åt att man en gång haft denna ork och spänst och att vi ser ut som om vi ville något med livet.

Solen lyser på tusentals medmänniskor som i dagens svenska samhälle inte har någonstans att bo. Solen lyser på tusentals medmänniskor som i dagens svenska samhälle inte har någonstans att bo. Vår klara sol går åter upp och lyser på vårt land. Solen lyser på tusentals medmänniskor som i dagens svenska samhälle inte har någonstans att bo. Kåseri nr 470. Solen lyser på tusentals medmänniskor som i dagens svenska samhälle inte har någonstans att bo. Solen lyser på tusentals medmänniskor som i dagens svenska samhälle inte har någonstans att bo. Vår klara sol går åter upp och lyser på vårt land. Vår klara sol går åter upp och lyser på vårt land. Kåseri nr 470.