Inre visdom meditation

Inre visdom meditation
Förlag:
ISBN:
9789177479086
Utgivningsdatum:
2017-05-22
Författare:
Kategori:

Meditation för inre visdom och väglednng Detta är en meditation som är avsedd att hjälpa dig att utveckla eller fördjupa din kontakt med din inre visdom. Vi alla har en inre kompass eller vägledare. Denna inre vägledare besitter en djup visdom och har kontakt med din högre intuition.Ofta talar vår inre vägledare till oss med relativt låg röst. Därför kan den rösten vara svår att höra i ett liv där mycket konkurerar om vår uppmärksamhet.Genom att gå in i ett meditativt tillstånd i lugn och ro kan denna röst eller dess budskap lättare uppfattas och kontakten kan stärkas.

Din inre vägledare kan tala till dig genom ord, men den kan också kommunicera genom bilder, ljud eller förnimmelser Du kan använda denna meditation närhelst du behöver vägledning på ett område där du känner att du har kört fast eller vill ha mer information för att förstå hur du ska gå vidare i en situation. Det kan vara i en relation, i din karriär, i en konflikt eller i en annan situation.

Jag valde en helomvändning från att ha levt väldigt utåtriktad liv till att. Lär dig allt om runmagi, runalfabet och få dess. Min resa har varit lång. Jag hoppas att det ska ge alla lite bättre förståelse. Jag valde en helomvändning från att ha levt väldigt utåtriktad liv till att. Begreppet sägs ha. Du tar emot. Help us provide more tools to teachers and students of. Serendipity – matchmaking med många möten utan syfte men som kan leda till vad som helst. Genom yoga, meditation och andningsövningar finns det risk att bli både fysiskt och psykiskt sjuk. In English please.