Att falla uppåt : en vandring genom de tolv stegen

Att falla uppåt : en vandring genom de tolv stegen
Förlag:
ISBN:
9789173155021
Utgivningsdatum:
2016-08-15
Författare:
Antal sidor:
91
Kategori:

Alla har vi något som står emellan oss och livet. Det är utgångspunkten för denna bok, där Mary Philipson utgår från sitt arbete med tolvstegsprogrammet i Katarina församling. Varje text utgår från ett av de tolv stegen, översatt till ett område i livet som vi alla kan ha nytta av att skärskåda. Tolvstegsprogrammet bygger på att erkänna sin sårbarhet, sin svaghet. »Det är denna tanke jag finner vara en bärande pelare i Anonyma Alkoholisters tolv steg: att Gud gör sitt inträde just genom våra sår. God enters at the wound. Vi faller och blicken vänds mot Gud.« Vi faller uppåt.

För mer information om vad en novell är och hur du skriver/ skiller en novell från en roman är det bara att scrolla ner under noveller där vi har en kort beskrivning eller klicka här.

Jag får ett brev från CSN och öppnar det, viss om att det är årets inbetalningar som det handlar om. Jag får ett brev från CSN och öppnar det, viss om att det är årets inbetalningar som det handlar om. Jag får ett brev från CSN och öppnar det, viss om att det är årets inbetalningar som det handlar om. Blandade tankar. 21 februari, 2018. För mer information om vad en novell är och hur du skriver/ skiller en novell från en roman är det bara att scrolla ner under noveller där vi har en kort beskrivning eller klicka här. 21 februari, 2018.