Myten om det motsatta könet : från förskolepedagogiken vid Tittmyran och Björntomten till det maskulina samhällets undergång

Myten om det motsatta könet : från förskolepedagogiken vid Tittmyran och Björntomten till det maskulina samhällets undergång
Förlag:
ISBN:
9789185896028
Utgivningsdatum:
2008-03-01
Författare:
Upplaga:
1

Om tjugo år har kvinnorna makten, säger Ingemar Gens, flitig debattör och efterfrågad jämställdhetsexpert som utvecklade den kända pedagogiken vid förskolan Björntomten/ Tittmyran där barnen lärde sig att överbrygga könsrollernas gränser. Idag har kvinnorna vidgat sitt rörelseutrymme och gör allting rätt i det nya kommunikationssamhället, medan männen står och stampar i en mansroll som blivit trång och dysfunktionell. I skuggan av krig och klimathot ifrågasätter alltfler myten om dagens maskulina samhälle som det enda livskraftiga alternativet. Författaren Ingemar Gens läser själv i ljudboksversionen av Myten om det motsatta könet.

Myten om det motsatta könet från förskolepedagogiken vid Tittmyran och Björntomten till det maskulina samhällets undergång LIBRIS titelinformation: Myten om det motsatta könet : från förskolepedagogiken vid Tittmyran och Björntomten till det maskulina samhällets undergång / Ingemar Gens Ingemar Gens (född den 1 februari 1950 i Stockholm) är en svensk föreläsare och debattör i ämnet jämställdhet samt författare av boken Myten om det motsatta könet.

pdf Hämta. Köp Myten om det motsatta könet : från förskolepedagogiken vid Tittmyran och Björntomten till det maskulina samhällets undergång av Ingemar Gens på Bokus. Inbunden, 2007. Myten om det motsatta könet från förskolepedagogiken vid Tittmyran och Björntomten till det maskulina samhällets undergång LIBRIS titelinformation: Myten om det motsatta könet : från förskolepedagogiken vid Tittmyran och Björntomten till det maskulina samhällets undergång / Ingemar Gens Buy Myten om det motsatta könet : från förskolepedagogiken vid Tittmyran och Björntomten till det maskulina samhällets undergång 1 by Ingemar Gens (ISBN: 9789185896028) from Amazon's Book Store.

[1] Encuentra Myten om det motsatta könet : från förskolepedagogiken vid Tittmyran och Björntomten till det maskulina samhällets undergång de Ingemar Gens (ISBN: 9789185896004) en Amazon. Köp boken Myten om det motsatta könet : från förskolepedagogiken vid Tittmyran och Björntomten till det maskulina samhällets undergång av Ingemar Gens (ISBN 9789185896004) hos Adlibris. Hittar inga bloggar om denna bok (än/längre).