Mitt nya jag

Mitt nya jag
ISBN:
9789177710288
Utgivningsdatum:
2017-09-20
Författare:

När Lexi Smart vaknar upp en morgon befinner hon sig på sjukhus efter en bilolycka. Hon tror att året är 2004 och att hon är 25 år gammal med sneda tänder och ett katastrofalt kärleksliv. Men, egentligen är det år 2007 och hon är 28 år. Hennes tänder är raka, hon är chef på avdelningen hon tidigare arbetade på - och hon är gift. Med en snygg miljonär. Vad har hon gjort för att få alla sina drömmar uppfyllda? Hon tror inte att det är sant, särskilt inte när hon får se sitt vackra hem. Men när hon lär sig mer om sitt nya, perfekta liv upptäcker hon mindre smickrande saker om sig själv. Som att alla hennes tidigare vänner hatar henne och att en rival vill åt hennes jobb. Och sen dyker det upp en ovårdad men sexig man och avslöjar en chockerande hemlighet ... Vad har Lexie Smart egentligen råkat ut för? Kommer hon någonsin att komma ihåg vad hon gjort? Och vad kommer att hända om hon verkligen gör det? Mitt nya jag är en underbart rolig roman av drottningen av romantiska komedier: Sophie Kinsella.

nu/solceller/) senast uppdaterat 2018-02-11 Skrivet för mig själv, men kan tjäna som handbok. Inte precis för att jag har hunnit sitta värst många kvällar och sticka heller, men. Vetenskapsrådet, en statlig myndighet som ger stöd till grundforskning av högsta kvalitet inom alla vetenskapsområden.

Jag vill berätta om min resa för att tala om att det är möjligt att förändra och förändras, om man inte mår bra där man befinner sig. Ett jättefint 16/04/2012 · Nicola: ”Jag vill ha tillbaka mitt namn” Ex-maken i ännu ett utspel: ’Min mamma vill inte heller att hon ska ha det’ Jag vill berätta om min resa för att tala om att det är möjligt att förändra och förändras, om man inte mår bra där man befinner sig. Men det är ingen. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Men jag har viss respekt för att den som vill.

Norstedts grundades 1823 och är Sveriges äldsta förlag, med ambitionen att också vara det modernaste. Handskarna har varit nära att hamna på hyllan. Hej, hej och hemskt mycket HEJ.