Pluras husman : en hyllning till maten jag älskar

Pluras husman : en hyllning till maten jag älskar
Förlag:
ISBN:
9789113055046
Utgivningsdatum:
2013-09-30
Författare:
Antal sidor:
188
Upplaga:
2
Kategori:

Pluras husman är Pluras tredje kokbok. Pluras kokbok kom 2009 och hämtade inspiration från Provence, Sydkoster och Kungsholmen. I Pluras spanska kokbok från 2010 kom recepten från Mallorca och Barcelona. Men hela tiden hade Plura tanken på den här boken om all den mat som hanväxte upp med och älskar så högt: den svenska husmanskosten. Det pratades mycket om mat i mitt föräldrahem, mat var viktigt och min mamma Magda såg till att vi alltid fick det bästa på bordet, hon kunde trolla fram en festmåltid av vad som helst, till mina kompisars och andra besökares stora förvåning. Eldkvarns trummis, som en gång sov över hemma hos oss på Åkaregatan, säger än idag att han aldrig upplevt en sådan frukost som dukades upp på morgonen när han vaknade.

Så se denna bok som en hyllning till min mamma och den svenska husmanskosten, minnen från ett liv vid middagsborden längs vägarna i Sverige. Detta är en förminskad utgåva av originalet som utkom 2012.

I födelsedagspresent i lördags. 6. of Plura Jonssons new cookbook Pluras husman : en hyllning till maten jag älskar. Read Regular la Hipertensión Arterial (Comer Sano) PDF. En hyllning till maten jag älskar. fredag 31 maj 2013. Mat og drikke. Pluras husman är Pluras tredje kokbok. fi Pluras husman : en hyllning till maten jag älskar, Plura Jonsson; Pär Wickholm; Pär Wickholm (fotog. I Pluras husman - En hyllning till maten jag älskar,.