Lär dig teckna fantasy

Lär dig teckna fantasy
ISBN:
9789155263454
Utgivningsdatum:
2016-09-14
Författare:
Antal sidor:
46
Kategori:

En lättanvänd och inspirerande bok för alla som gillar att rita och vill utveckla sin förmåga! Det finns så många fantastiska, magiska varelser inom fantasyn! Troll, drakar, monster, alver ... och hjältar förstås! Men det kan kännas svårt att komma igång och rita dem själv. Det ser ju så svårt ut! Många detaljer, skuggor och rörelser som man inte vet hur man bäst ska fånga. Här är boken som hjälper dig att få fart på din konstnärliga förmåga och som lär dig knepen som får bilderna att se proffsiga och snygga ut på riktigt. Tydliga steg för steg-bilder visar hur du går från en första skiss till ett färdigt resultat. Anatomi, tips på verkliga förlagor att använda när man ritar av, inspiration och roliga tankar om fantasyns värld - det här är boken alla fantasyälskare behöver. Peter Bergting är kanske Sveriges mest kända och etablerade fantasytecknare. Han har tecknat allt från bokomslag till seriealbum och barnböcker.

2 maj 2018. De visdomsorden, målade på. Frånvändhet med framåtriktat syfte Idun Baltzersen, Domestication - Galleri Magnus Karlsson, Stockholm, 21/4 - 19/5 2018 : Valands kandidatutställning 2018. Lisa hittar en bok som lär ut hur man blir en superhjälte. Tack till alla våra läsare.

Förpackning med fyra par ankelsockor med Harry Potter-motiv. Lisa hittar en bok som lär ut hur man blir en superhjälte. Det ska bli 42 delar hoppas Elias.