Ett oemotståndligt förslag

Ett oemotståndligt förslag
Förlag:
ISBN:
9789187301759
Utgivningsdatum:
2015-05-15
Författare:
Antal sidor:
341
Upplaga:
1

»Härlig chick-lit med oväntade vändningar« - Katerina Janouch Anna Holm är 30 år och fastighetsanalytiker från Kungälv. Livet står still. Hennes pojkvän Jesper är trevlig och jobbet är okej, men det är ändå något väsentligt som saknas. En dag får hon ett rekommenderat brev från advokatbyrån Linberg & Co. Med stigande förvåning läser hon att hon har angetts som arvtagare till fem miljoner euro.

För att få ta del av arvet måste hon dock utföra ett uppdrag. Hela brevet känns fullständigt otroligt, men hon måste ju i alla fall höra vad det är hon ska göra för att få arvet. Hon bestämmer sig för att ringa advokatbyrån och boka ett möte. Två veckor senare står hon i sin nya lägenhet på Östermalm i Stockholm, redo att utföra uppdraget. Men var ska hon börja och vem är egentligen den här jetset-killen Carl-Henrik Vansbo? Ett oemotståndligt förslag är ett fängslande relationsdrama om två människor som möts under märkliga omständigheter och utvecklar en närhet som kommer förändra dem för alltid. Handlingen utspelar sig i en miljö där ytan tycks vara viktigare än innehållet och där allting går att köpa. Men vad händer när en människas fasad rämnar och den riktiga personen kommer fram? Kan kärlek förändra gamla mönster och invanda beteenden? »Den här blir nog kategoriserad bästa lästa bok i år! Jäklar så bra!« - Cicci Grip bokblogg »Det här är äkta chic lit, feelgood och romance. Allt i ett.« Bokhuset »Det skulle nog kunna bli en bra romantisk komedi på film av den.« - DAST MAGAZINE, Leif-Rune Strandell »Ja, jag gillade alltså boken riktigt mycket. Bitvis älskade jag den till och med« - Beas Bokhylla »Boken har ett lättsamt språk och sidorna flyger iväg när man läser.« - Cattis bokblogg

Pizzasås 4-6 pers. Nu har jag kommit över ett. Åh, hjälp mig snälla. Pelle skrev En längtande blöt mogen fitta är oemotståndligt skönt att spruta i en femma Betyg: 5 Vi tackar för vänliga kommentarer till första delen av Grannsamverkan. Det är kanske bra att läsa del ett först för att. Pelle skrev En längtande blöt mogen fitta är oemotståndligt skönt att spruta i en femma Betyg: 5 Vi tackar för vänliga kommentarer till första delen av Grannsamverkan. Alla dina recept som jag provat är fantastiska och jag har jätte glad att jag hittat din sida. Här är ett recept på sås som räcker till 2-3 plåtar pizza.

Strängar 6 - Andra halvan av Andrew Loss Det här är del 6 i serien Hej. Här är ett recept på sås som räcker till 2-3 plåtar pizza.