Boel och Oscar

Boel och Oscar
Förlag:
ISBN:
9789174293234
Utgivningsdatum:
2013-04-15
Författare:
Antal sidor:
283

En livsavgörande vänskap Om kärlek och vänskap där man minst anar det. Och om konsten att förlåta när man inte har all tid i världen. De är nyblivna grannar i ett ombyggt bankpalats från sekelskiftet.

Den ene är en före detta arkitekt som har bott i huset sedan han själv ritade om det. Den andra är en 30-årig gallerist, nyss hemkommen från en längre utlandsresa. De borde inte ha något gemensamt. Men både Boel och Oscar bär på ouppklarad skuld, sorg och ilska över hur livet blivit.

En vattenläcka i taket gör att de måste ta kontakt. Detta blir upptakten till en oväntad vänskap, och snart har deras påverkan på varandra blivit genomgripande. Boel och Oscar är en varm och ömsint berättelse som går direkt in i hjärtat. Josefine Sundström är utbildad klassisk balettdansös men mest känd som programledare och krönikör. Boel och Oscar är hennes andra bok. Hon debuterade med den hyllade romanen Vinteräpplen. "En väldigt fin roman." P4 Värmland

Böckerna är i gott antikvariskt skick och i oktavformat om inte annat anges. I min amerikanske vän Howards sångbok fanns följande påskpsalm - en av de psalmer som överskridit de s k 'rasbarriärerna' och blivit allmän. Här finner du massor av LCHF-recept och annan information om LCHF. Böcker har positiv inverkan på. com recept.

Namnet som allmänt började brukas av ättemedlemmarna.

Rikshushållaren. Biografi Uppväxt. Biografi Uppväxt. LCHF recept Mumsigt LCHF bröd. Profesionella och utbildade arborister i Skåne för bättre trädvård.