Hjärta till hjärta

Hjärta till hjärta
Förlag:
ISBN:
9789174650082
Utgivningsdatum:
2010-04-19
Författare:
Antal sidor:
79

Framför allt som ska bevaras må du bevara ditt hjärta, ty därifrån utgår livet; det rådet ger Ordspråksboken i Bibeln till sina läsare. Och diktaren svarar: bevara mitt hjärta! I bönens samtal kan allt benämnas och bibelberättelser får liv. "Hon blottar ett hjärta som kämpar, skälver, tror och tvivlar. Det är svårt att säga om boken är en diktbok, en andaktsbok eller en terapeutisk analys. Kanske vill den vara allt samtidigt. Här finns livets närvaro. I dikten "Frånvaro" skriver Britt-Marie: Också i dig satte evigheten sitt avtryck, oavsiktliga märken som vittnar att Någon varit här fördjupningen kvarlämnar en saknad, frånvaron har ett namn Läs dikterna - om du vågar ..." Tomas Boström, Sv Sändebudet

Kris & Hjärta arbetar för att det varje arbetsplats ska finnas ett hållbart arbetsmiljöarbete och en hjärtsäker zon Håller kurser i hjärtlungräddning. Backaplan – Vi erbjuder den kompletta shoppingrundan, med väl tilltagna parkeringsplatser och direkt anslutning till Göteborgs lokaltrafik. Backaplan – Vi erbjuder den kompletta shoppingrundan, med väl tilltagna parkeringsplatser och direkt anslutning till Göteborgs lokaltrafik. Mitt Hjärta sjukvård. Kris & Hjärta arbetar för att det varje arbetsplats ska finnas ett hållbart arbetsmiljöarbete och en hjärtsäker zon Håller kurser i hjärtlungräddning.

Den låg 2002 på Björn Skifs album Ingen annan. Skänk 100 kr till ditt favoritlag – så dubblar vi bidraget. Välkommen till Hjärta mjölk.