Kosmisk närvaro

Kosmisk närvaro
Förlag:
ISBN:
9789186409173
Utgivningsdatum:
2009-09-18
Författare:
Antal sidor:
102
Kategori:

Har fruktan för sjukdom och död förmörkat livet? Rädsla, och en negativ livssyn i omgivningen kan göra att sjukdomar lätt får fäste! Vetskapen om att livet egentligen inte har något slut gör jordelivet åtskilligt mera intressant att leva. Vissheten innebär en stor positiv förändring för den enskilda människan.

Jag är diakon, vigd till tjänst i Svenska kyrkans församling där jag också innehaft tjänst. Förutom diakoniutbildning vid Ersta diakonisällskap har jag religionsvetenskaplig grundutbildning vid Göteborgs universitet.

Jag har också en bredare filosofisk kunskap som inte kan erhållas genom studier på universitet eller institutioner. Det intuitiva tilltalet som boken bygger på. Jag får det direkt från rena andliga dimensioner. Vilket jag intensivt fick erfara vid min "Utanför kroppen upplevelse", en månad före diakoni - vigningen på Ersta.

Jag önskar förmedla dessa budskap till dig som läser, och till varje intresserad mottagare.

TrueSelf Maria Nylow [email protected]e2. Dramaten är Sveriges nationalscen för teater.

Schamanen står med ett ben i varje värld. På Dramatens webbplats får du veta mer om vad vi spelar, vilka som arbetar här och kika in bakom kulisserna. Tillsammans med min kollega Anna Elofsson erbjuder jag Mästarhealing ™ med andlig vägledning. Meditera regelbundet för att stärka din psykiska och fysiska hälsa, uppnå avslappning, mindre stress och en inre lugn och ro. Soft as the heart of the fire and bold as the tree's roots will seek, she thrives to. Resan till ett liv som modern schaman. Du tar emot.