Måste du!

Måste du!
Förlag:
ISBN:
9789163895784
Utgivningsdatum:
2017-08-08
Författare:
Kategori:

När Sjumilaskogen flyttar in i köket ... Augustprisnominerade ord- och bildkonstnärerna Lotta Olsson och Maria Nilsson Thore återvänder till älskade hasselmusen och jättemyrsloken i Måste du! Ett vardagsfilosofiskt äventyr med hög igenkänningsfaktor för unga (och äldre) bilderboksslukare. Lika finurlig som Sven Nordqvists Nasse, lika tankfull som Nalle Puh! "Måste du!" Varför säger hasselmusen så ofta så, tänker jättemyrsloken, som just råkat spilla ut sin mugg med varm choklad och hoppsan, där välte visst vasen med blommorna också. Men när jättemyrslokens brorsdotter, den lilla myrsloken Mini, kommer på besök går det plötsligt upp ett ljus för honom vad hasselmusen faktiskt menar.Måste du! är den tredje bilderboken om vännerna i skogen, i serien- "En myrsloksbok", där Lämnad Ensam och Något lurt ingår sedan tidigare.

En serie full med roligheter och klokheter, där det mesta utspelar sig i hasselmusens mysiga kök med syltkakor, hallongrottor, tigerkakor och andra smaskigheter.

Nästan som om Sjumilaskogen har flyttat in i köket ...Läs mer om jättemyrsloken och hasselmusen i tidigare utgivna kapitelböckerna som nu finns i mjukband: Konstiga djur, En annan resa och Meningen med Livet. Illustratör: Maria Nilsson Thore

För att använda tjänsten klicka på ”Logga in/Registrera dig”. Vi är specialiserade på lärare och de som är verksamma inom utbildningsområdet. Det handlar inte automatiskt om mobbning.

Är du idrottsnörd och vill se en -film. 000. Sportbladet tipsar om 15 idrottsfilmer av högsta kvalité. Med Miljöhusesyn kan du snabbt och enkelt ta reda på vilka regler som gäller just ditt jordbruksföretag.

För att använda tjänsten klicka på ”Logga in/Registrera dig”.

For 168 years, Carlsberg has been practicing the craft of brewing beer, resulting in probably the best beer in Singapore.