Historien vi är en del av : fortsatta äventyr med en kristen på nytt sätt

Historien vi är en del av : fortsatta äventyr med en kristen på nytt sätt
Förlag:
ISBN:
9789179995195
Utgivningsdatum:
2007-09-01
Författare:
Antal sidor:
309
Upplaga:
1

När Abraham beger sig av från TigrisEufrat-slätten var det detsamma som att bege sig iväg från trygghet och civilisation ut i det okända. Abraham visste inte vart han var på väg och det fanns inga kartor att följa. Det var ett språng i tro, på känn, med drömmen om att det fanns någonting där borta som väntade på honom och Någon som skulle visa honom vägen dit.

Dan Poole och hans mentor Neo fortsätter att utforska vad det innebär att vara kristen i vår ständigt föränderliga värld. Tillsammans med några nya vänner får vi följa samtalen om evangelisation och evolution, skapelsen och skaparens närvaro, döden och meningen med livet. Neo, Dan och de andra upptäcker att vi alla är en del i den stora berättelsen i samma berättelse som Abraham och alla de andra. Historien vi är en del av är en fristående fortsättning på Kristen på nytt sätt. I översättning av Felix Larsson. Brian McLaren är pastor och en tongivande röst inom Emergent-rörelsen, en ekumenisk och global konversation om hur tro och kyrka kan gestaltas i vår tid. Brian McLaren har på Marcus Förlag tidigare utkommit med Kristen på nytt sätt och En generös radikalitet. För mer information om Brian McLaren, se www.

brianmclaren.net

Linkans skrifter Linkans Skrifter Skellefteå 29/4 2018: Hur långt från sanningen kan man gå innan man kallas lögnare, (Lorents Burman i Skellefteå). Men istället. Linkans skrifter Linkans Skrifter Skellefteå 29/4 2018: Hur långt från sanningen kan man gå innan man kallas lögnare, (Lorents Burman i Skellefteå). Blandade tankar. Under den svenska stormaktstiden upplevde Blekinge en storhetstid. Karlskrona anlades ute på ön Trossö 1680 som en ny svensk marinbas och var trettio. Blandade tankar. Jag får ett brev från CSN och öppnar det, viss om att det är årets inbetalningar som det handlar om. Karlskrona anlades ute på ön Trossö 1680 som en ny svensk marinbas och var trettio. Linkans skrifter Linkans Skrifter Skellefteå 29/4 2018: Hur långt från sanningen kan man gå innan man kallas lögnare, (Lorents Burman i Skellefteå). Under den svenska stormaktstiden upplevde Blekinge en storhetstid.