Kärleken omsluter alla : svaret på livets gåta

Kärleken omsluter alla : svaret på livets gåta
ISBN:
9789198176612
Utgivningsdatum:
2014-10-20
Författare:
Antal sidor:
242

Gary Renard, den bästsäljande författaren till Bortom universum och Ett liv utan slut är tillbaka med den sista delen i sin trilogi. Denna hisnande och fascinerande bok förtydligar den mystiska sanningen bakom det moderna andliga mästerverket En kurs i mirakler. Gary och hans lärare, de uppstigna mästarna Arten och Pursah, tar dig med på en häpnadsväckande rundtur i livet på andra sidan; lär dig en metod, som med övning, löser upp all karma från det förflutna och avslöjar den "saknade ingrediensen" i dagens olika självhjälpsmetoder. Denna bok kommer inte att lämna dig oberörd, samtidigt som den ger dig nyckeln till upplysning. Innan du läst färdigt boken vet du att Kärleken omsluter alla! GARY R. RENARD är en bästsäljande författare, föreläsare och en hyllad kurslärare. Studenter över hela världen, anser att Garys böcker i denna trilogi, hjälper dem att förstå och tillämpa En kurs i mirakler på ett praktiskt sätt i det dagliga livet. Böckerna har beskrivit som "nödvändiga följeslagare" av de personer som studerar kursen. Som vinnare av Infinity Foundation Spirit Awards, har Gary talat i 43 delstater och 24 länder. Gary har beskrivits som en av världens mest intressanta och modiga andliga föreläsare.

Vi är alla vårt eget universum, unika väsen i en. Världar kommer och går. Kvidinge 180322 Världar kommer och går. Världar kommer och går. Kvidinge 180322 Världar kommer och går. Kvidinge 180322 Världar kommer och går.

Kvidinge 180322 Världar kommer och går. Christer Jansson på Tomarps kungsgård. Kvidinge 180322 Världar kommer och går. Christer Jansson på Tomarps kungsgård. Jag behöll och vårdade lammet i dess sönderbrutna skick i ett par år och begravde det slutligen i en ljungbacke, sedan jag till det yttersta pressat det på alla.