Sanning eller konsekvens

Sanning eller konsekvens
Förlag:
ISBN:
9789148000448
Utgivningsdatum:
2012-07-05
Författare:
Antal sidor:
192
Kategori:

När Nora börjar sexan är ingenting som vanligt längre. Sabina, som varit hennes bästa kompis sedan de var små, vill plötsligt vara med Fanny och klassens tuffa gäng. Karin vill vara med Nora.

Men vill Nora vara med Karin? Nora dras in i en härva av lögner, hemligheter och intriger. Till slut sviker hon Karin och blir medskyldig till en grym hämnd. Sanning eller konsekvens (1997) handlar om vänskap och svek, om att bli vuxen och ta ansvar för sina handlingar. Den handlar om att välja, och om hur svårt det kan vara att stå emot grupptryck. Det här är en print-on-demand-utgåva. Läs mer på www.bonniercarlsen.se/pod

Att älska med henne utan att hennes barn hör eller ser något är en utmaning. Allt du behöver för en lyckad möhippa eller tjejfest. With Madonna, Donna DeLory, Niki Harris, Luis Camacho. com. Ordet ismer skall ses som ett samlingsnamn för Ism, ett suffix som vanligtvis indikerar en lära, idériktning eller trosinrikting. Webb-tips. I så fall kan du köpa sexleksaker hos Passion of Sweden, eller diskutera sex på vårt sex-forum.

TRO BYGGD PÅ EVIDENS.

Webb-tips. Webb-tips.