Utan ett spår

Utan ett spår
ISBN:
9789150710366
Utgivningsdatum:
2014-04-01
Författare:
Antal sidor:
417

En kärleksfull familj under hård press faller isär ... Bilmekanikern Jeff Griffin och hans fru Sarah reser från Montana till Manhattan för att ge sin nioåriga son Cole en drömsemester - samtidigt som de i hemlighet försöker tackla det hjärtslitande tumult som riskerar att leda till skilsmässa. Precis när de står inför att försonas försvinner mor och son spårlöst ... Under sightseeingturen till Times Square kliver Jeff in i en butik för att köpa kamerabatterier - och när han kommer tillbaka till platsen där han lämnat Sarah och Cole är de borta. Den panikslagna pappan söker ledtrådar, och klockan tickar ...

Jeff kämpar mot sin ångest och misstanke mot polisens arbete, och ger sig ut för att rädda Sarah och Cole. Han vet att hans och Sarahs kärlek är värd att kämpa för.

Men han kan ha missat sin chans att berätta det för henne. Han fruktar nämligen att de hamnat mitt i en växande härva med globala följder.

Skidrottsgalan.

Tryck gärna här. Vi kan 2017 presentera en hitintills totalt okänd målning av Victoria. ä. Vill du cykla hela Vasaloppet, men slippa rekordjägare och trängsel. Cykla Vasaloppet, utan att tävla. Mitt Gästrikland är läsarnas eget forum för små och nära nyheter. V75-1 STOELIT 2100A : 1 In Toto Sund: 1 In Toto Sund gjorde en helt okej minicomeback senast efter ett Frankrike-äventyr, även om vi vet att hon kan mer än så. Vill du cykla hela Vasaloppet, men slippa rekordjägare och trängsel.

Cykelvasan Öppet Spår är hela Cykelvasan 90, fast utan … Hejsan, det finns en del godis som är glutenfritt, mjölkfritt och utan konserveringsmedel till exempel: Popcorn Ifall man poppar själv blir det utan tillsatser, gluten och mjölk. Skidrottsgalan.