Världens kärlek

Världens kärlek
ISBN:
9789197985116
Utgivningsdatum:
2012-04-23
Författare:
Antal sidor:
86
Upplaga:
500

Det finns en fisk i Medelhavet som kallas Cara. Om det inte gör det har jag iallafall en faster i livet. Hon bor i Jordberga på Söderslätt. Därifrån ser man sockerbruket. En morgon när vi gått till havet, jag var elva eller tolv, sa hon-Ja i havet ja, lever kärleken på salt. Vattnet slog försiktigt upp på stranden. Trutarna blinkade mot himlen. Det är möjligt att vi sammanfattar bilder som är meningslösa. Jag tänker snart att min faster inte visste vad hon pratade om. Jag har inte sagt det annat än för mig själv, jag skulle aldrig tordas säga det högt, men jag tror världens kärlek lever på socker.

Historia. Ingen har målat vatten som Anders Zorn, skapat porträtt med samma bravur eller återgett kvinnor lika sensuellt som Zorn. Ordet 'filosofi' kommer från grekiskans φιλοσοφία (philosophía), som ordagrant betyder 'Kärlek till visdom'.

Signa upp för vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna om Canyon. I paketet låg denna flådiga cirkel som såg ut som rosa marmor. Här finns matglädje, kärlek, passion, njutning & stolthet - precis som i Italien. Sedan dess har spelet alltid funnits där som en trygg och härlig plats att hänga på. och jag är nog benägen att hålla med.