Laga : steg för steg

Laga : steg för steg
ISBN:
9789129698572
Utgivningsdatum:
2016-09-16
Antal sidor:
61
Upplaga:
1
Kategori:

Äntligen är uppföljaren till Baka här! Laga innehåller 10 lätta recept, såsom tacopaj, fina fisken och vegetarisk lasagne. Allt lekfullt illustrerat i steg-för-steg-form av Katy Kimbell och Li Söderberg. Varför finns det inte fler faktaböcker som barn kan använda utan inblandning från vuxna? Ur den tanken föddes idén till Clara Lidströms och Annakarin Nybergs gör-det-själv-böcker för barn. En serie böcker som vänder sig till alla kreativa lågstadiebarn. Böckerna är skrivna för barn, och känslan som förmedlas är "det här kan jag göra själv"! Med lekfulla illustrationer och tydliga instruktioner är det omöjligt att inte smittas av skaparglädjen.

Cajsa Wargs devis "Man tager vad man haver" genomsyrar böckerna, vars ledord är kreativitet och återbruk. Det ska inte krävas dyr och avancerad utrustning för att pyssla och vara uppfinningsrik. Laga är den femte boken i serien. Förutom 10 lätta recept ges också förslag på vilka ingredienser som kan bytas ut i de olika recepten för att göra rätterna vegetariska, laktos- eller glutenfria. Priser och utmärkelser: BAKA: Årets bästsäljare i kategorin kokbok, 2014 (Adlibris) ODLA: Årets måltidslitteratur, kategorin barn och ungdom, 2015 (Måltidsakademien) ODLA: Nominering till Carl von Linné-plaketten i kategorin bästa fackbok för barn eller ungdomar, 2015 (Svensk biblioteksförening)

Här hittar du matinspiration i form av recept, bloggar, filmer och tips och trix från Sveriges ledande matmagasin. Stabiliserar huvudet. Följ en enkel Steg-för-Steg-guide med tydliga instruktioner för alla moment … Gjorde en lyckad sats pannkisar i dag, med hjälp av ditt recept och dina goda råd för att lyckas. Det första du ska göra är att ta reda på vilken detaljplan som gäller för din fastighet. Nu vill de hitta ett botemedel – och forskarna hyser stora förhoppningar till curcumin som finns i gurkmeja. Tryck samtidigt med ena handen vid pannloben och med den andra handen på kinden. Stabiliserar huvudet. Om fastigheten ligger utanför detaljplanerat område kan det fortfarande finnas saker som kan påverka vad du får bygga. Här hittar du matinspiration i form av recept, bloggar, filmer och tips och trix från Sveriges ledande matmagasin. I skafferiet roffade de flesta åt sin vinäger och dragon, smör och ägg i första hand.