Nelly Rapp och häxdoktorn

Nelly Rapp och häxdoktorn
Förlag:
ISBN:
9789163890895
Utgivningsdatum:
2016-10-14
Författare:
Antal sidor:
90

Monsteragenten Nelly på nytt uppdrag! Nelly Rapp och bassethunden London är ute på nytt uppdrag. Den här gången blir London kär i en basset-flicka. Nellys pappa får något fånigt i blicken när han träffar den vackra miss Thomson, medan Nellys mamma blir förvandlad till en zombie! Tur att Nelly finns i närheten och att hon av LENA-SLEVA just har fått en skarabé som skyddar henne mot all trolldom ... Det här är den sjunde boken om den orädda monsteragenten Nelly Rapp - barnens favorit som har toppat Bokjuryns val flera år i rad, ständigt kommer i nya upplagor och är utlånad på biblioteken. Pressröster om de tidigare böckerna: "Martin Widmarks böcker om Nelly Rapp har hög popularitet hos många barn/.../Christina Alvner lyckas med konststycket att få bilderna att vara både hemska och roliga på samma gång." Ewa Wendt-Nevhage, BTJ-häftet "En spännande och nästan lite läskig berättelse med stor värme som gör att man inte vill sluta läsa.

Nelly Rapp är verkligen en förebild utan att vara präktig, det är inte konstigt att dessa böcker är populära hos barnen." Berit Aler, BTJ-häftet

Karl Martin Widmark, född 19 mars 1961, är en svensk barn- och ungdomsboksförfattare. Där blir det gratis chokladprovning och ett märkligt möte med Greve Erik von Farsen… Press Press. Martin Widmark föddes i Sturefors som son till Gösta Widmark och Else-Mi. Uppvuxen i Linköping. se eller 08 696 80 78. Väldigt duktig på att spela. Där blir det gratis chokladprovning och ett märkligt möte med Greve Erik von Farsen… Press Press. Alla pressfrågor hanteras av Jenny Helldahl, jenny.