Korsvägar : Röster Om Förortskultur

Korsvägar : Röster Om Förortskultur
Förlag:
ISBN:
9789189044999
Utgivningsdatum:
2002-08-01
Författare:
Antal sidor:
203
Upplaga:
1
Kategori:

Alexandra Pascalidou har sammanställt denna inspirationsbok om vad lokala kulturella aktiviteter betyder i Sverige idag. På vilket sätt får kulturen asfalten att blomma och människorna att växa? Boken består av intervjuer om förortsuppväxt och kulturkraft med till exempel Markoolio och Jerry Williams samt texter skrivna av Dogge (rappare i Latin Kings), Lena Sundström (krönikör i Metro), Michael Mc Eachrane (författare och filosof) och många fler.

av Aagård Martin, Kazmierska Natalia. av Aagård Martin, Kazmierska Natalia. Den första boken någonsin om popkulturens död; om hur medelklassen kramade ihjäl musikfestivalerna, om hur Donald Trump tog livet av dokusåpan, om hur Pamela Anderson blev den sista skandaldrottningen och om hur punken tagits över av högerextrema nättroll. Popkulturens död.

Popkulturens död. Den första boken någonsin om popkulturens död; om hur medelklassen kramade ihjäl musikfestivalerna, om hur Donald Trump tog livet av dokusåpan, om hur Pamela Anderson blev den sista skandaldrottningen och om hur punken tagits över av högerextrema nättroll. av Aagård Martin, Kazmierska Natalia. Popkulturens död.