Dom är här nu

Dom är här nu
Förlag:
ISBN:
9789197746991
Utgivningsdatum:
2009-01-30
Författare:
Antal sidor:
188
Kategori:

Fiffi är strax över 30. Skild, småbarnsmamma, jobbar i färgaffär, är synthare, samlar på PEZ-figurer och Stallonefilmer. Hon är dotter och kompis. Hon älskar att renovera, är småkär i Magnum P.I (och i dom flesta med långtradarmustasch) och är våldsamt fascinerad av rymden.

Trots att hon har insett att det här med att "leva lyckliga i alla sina dagar" bara är en floskel så försöker hon finna både sig själv och sin drömprins. För visst måste han finnas därute nånstans? I den galax som kallas att överleva vardagen gäller det att kunna garva.

För kan man skratta åt elände klarar man allt. CHARLOTTE (VÄN OCH INTE ETT DUGG JÄVIG) "...smart, tänkvärt, igenkännande och förbannat kul. "PENSELFOLKET" Du är roligare än du ser ut att vara. "GAMMALT RAGG" Beige är en väldigt underskattad färg. "ANONYM VÄRMDÖBO

Få reda på vem som äger domänen eller sajten, Vi vet vet som äger domänen.

nu - Dansstänger Tillbehör DVD-filmer Kläder Special x-pole, poledance, strippstång, dansstång,3318cddd7a1baee5be11 I tisdags kväll utsågs Kent till Årets livegrupp på Rockbjörnen 2017. Bilspel för alla, stora som små. Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Bläddra bland våra bilspel och du kommer säkert att hitta någon du tycker är roligt att spela. De öppna vyerna, frihetskänslan, rymden, panoramat från Mälaren till Saltsjön: Slussen är inte till salu. Bläddra bland våra bilspel och du kommer säkert att hitta någon du tycker är roligt att spela.

Vi fortsätter dansa på Årstagården 16 maj 23 maj 30 maj kl.