Lyckofällan

Lyckofällan
ISBN:
9789127133136
Utgivningsdatum:
2012-02-15
Författare:
Antal sidor:
299
Upplaga:
1
Kategori:

Teknikerna som presenteras i Lyckofällan hjälper läsaren att: Minska stress och oro Hantera smärtsamma känslor och tankar mer effektivt Bryta självförgörande vanor Övervinna osäkerhet och självtvivel Skapa ett rikt och meningsfullt liv I Lyckofällan får du lära dig att leva ett rikt och meningsfullt liv med hjälp av ACT (Acceptance and Commitment Therapy), en tredje vågens KBT som fokuserar på mindfulness och ett nytt sätt att se på tankar och känslor.

Olika övningar och exempel hjälper oss att tänka nytt, att få ett nytt förhållningssätt till oss själva och allt vad livet innehåller. En övning är att inte ta sina tankar på för stort allvar att inte bli ett med dem, utan att se dem som just tankar. Lyckofällan kan läsas av dem som vill hantera vanliga mänskliga problem som ledsenhet, depression, dåligt självförtroende, oro, stress, ångest och känslor av meningslöshet och ensamhet. Som terapeut kan man få tips på många bra övningar och exempel att använda med sina klienter och för att behandla sig själv. Originaltitel: The Happiness Trap - How to Stop Struggling and Start Living Översättning: Helena Hansson

Det här är berättelsen om Jag har fått många frågor om det här med The Secret och vad det innebär. Law of Attraction och boken The secret är en av många som beskriver hur det fungerar. Carina Södergrens långvariga smärta gjorde att hon slutade umgås med vänner och följa med familjen på fotbollsmatcher. Här har vi samlat tips på böcker om stress och stresshantering, både av vår egen personal och andra författare. Det här är berättelsen om Jag har fått många frågor om det här med The Secret och vad det innebär. Det kallas egentligen för LOA. Det kallas egentligen för LOA. Carina Södergrens långvariga smärta gjorde att hon slutade umgås med vänner och följa med familjen på fotbollsmatcher. I Hälsosidornas shop hittar du den bästa och billigaste hälsokosten och kosttillskotten. Det här är berättelsen om Jag har fått många frågor om det här med The Secret och vad det innebär. Det här är berättelsen om Jag har fått många frågor om det här med The Secret och vad det innebär.