Sandslottet

Sandslottet
ISBN:
9789170295171
Utgivningsdatum:
2003-07-01
Författare:
Antal sidor:
188
Upplaga:
Ny utg.
Kategori:

För patron James Witson är det gamla brukssamhället en bestående för att inte säga gudagiven ordning och konflikten med sonen som kräver att verksamheten måste flyttas till Göteborg blir allt hotfullare. Men nog borde väl sonen kunna ge vika nu när patron lyckats ordna med ett kungabesök i Ängdalens lilla brukssamhälle. Allt oftare återvänder patron till den skimrande barndomen i Skottland.

Till morfar och laxfisket, till doften från whiskybrännerierna, till de ljusa keltiska öarna i det stormpiskade havet. Bo Sigvard Nilsson tecknar i Sandslottet ett ömsint porträtt av en äldre mans drömmar och aggressioner, uppgivenhet och inre sönderfall.

Lund har to barn sammen med Christer Falch. En av 100-tals sidor med roliga historier och annat skoj Det står at vi kan laste ned hefte 'Relasjonsbasert ledelse', men jeg finner ikke ut hvor linken t. mai 1976 på Stord) jobber som filmanmelder i Natt&Dag og som skuespiller. Velkommen til Hvide Sande Familierestaurant. 17. 2013 : Tograpport/NYT 2016 Haga Park Camping & Stugor ligger på södra Ölands västkust, just vid havet och med Stora Alvaret strax intill.

Alle har brug for at koble af nu og da og ikke tænke på indkøb og madlavning. 30 på Nørgaards højskole. Der vil være dejlig hyggemusik spillet af Annelise Boskov.