De fem skavankerna

De fem skavankerna
ISBN:
9789198139686
Utgivningsdatum:
2016-03-03
Författare:
Antal sidor:
40
Kategori:

De var fem. Fem riktiga skavanker. De gjorde aldrig nånting klart och inte hade de lust att göra så värst mycket heller. En dag fick de plötsligt besök av en mycket märklig filur ...

Beatrice Alemagna har under de senaste åren uppmärksammats med en rad internationella utmärkelser; Italian Andersen Prize as Illustrator of the year (2010), Special mention at the Bologna Ragazzi Award (2006) och Best Book Prize at Taipei Book Exhibition (2006) är några exempel. Hon är dessutom nominerad till årets Almapris(Astrid Lindgren Memorial Award 2016). 2014 vann De fem skavankerna Liber Magazine Prize och utsågs till Årets barnbok i Italien.

Titeln har redan nu översatts till ett flertal språk. Mirando Bok har även givit ut Beatrice Alemagnas bilderböcker Vad är ett barn? och Lilla stora Boubo på svenska. Översättare: Ida Andersen.

Men för tio år sedan bestämde de sig för att våga prova något nytt. Men för tio år sedan bestämde de sig för att våga prova något nytt.

Fukt. Du ska praktisk taget lukta dig igenom husets alla vrår och kanter. Använd näsan.

Det var inget man pratade om. Men för tio år sedan bestämde de sig för att våga prova något nytt.

Här listar Aftonbladet de värsta stugfällorna: 1. Luktar det … Både Anna och Bengt är uppväxta med en tabubelagd syn på sex. Men för tio år sedan bestämde de sig för att våga prova något nytt.