Än klappar hjärtan

Än klappar hjärtan
Förlag:
ISBN:
9789113050737
Utgivningsdatum:
2013-09-16
Författare:
Upplaga:
1
Kategori:

Viktor ska ta studenten och hela familjen samlas för att fira i ett vårvarmt Stockholm. Där står mamma Astrid och styvpappa Henrik tillsammans med halvsyskonen Josefin och Sara. Mormor kommer tillsammans med mostrarna Sandra och Lena. Men den stora överraskningen är att även Viktors biologiska pappa Michael anländer från New York med sin nya familj för att återknyta kontakten med sonen som han övergav för många år sedan. Michaels ankomst är en smärtsam påminnelse om vad som hände den där sommaren på Fårö för snart tjugo år sedan. Då var de också alla samlade, systrarna, deras mamma Ingrid, och Astrid med sin nya lilla familj. Det var den lyckligaste tiden i Astrids liv. Så plötsligt lämnade Michael Astrid ensam med deras nyfödda son. Och här står de nu alla samlade på en skolgård efter så många år.

Snart kommer allt förändras dramatiskt igen.

De starka känslorna som uppstår mellan Astrid och Michael ställer allt på spel i Astrids väl uppbyggda tillvaro av trygghet och stabilitet. Lena har just fått besked om att hon har en livshotande cancer-sjukdom. Sandra och hennes mans dansstudio håller på att gå i konkurs. Och vad hände egentligen den där sommaren då Michael drog? Varför vill Lena inte låta Astrid besöka henne på sjukhuset? Och hur ska Sandra kunna betala skattemyndigheten 50 000 kronor inom två veckor? Helena von Zweigbergk låter tre systrar berätta utifrån sina helt skilda perspektiv under en sommar i deras liv när plötsligt allting står på spel och de alla står inför stora livsavgörande skeden. Om syskonrelationer, kärleksrelationer, föräldra- och barnrelationer. Ett familjedrama om förälskelser, svek och förluster. Och om allt det som står i vägen för förståelse, försoning och förståelse.

DEN HELIGE BENEDICTUS REGEL Utdrag ur boken 'DEN HELIGE BENEDICTUS REGEL' (ISBN: 91-85530-94-8, Utgivningsår: 1991) Prolog. Och var Jag än tar plats Så finns du här hos mig. Del 1.

2014 vann hon tävlingsprogrammet På spåret. I dag får vi som bekant fler brev i våra digitala brevlådor än våra analoga (läs 'brevlådor i form av fysiska lådor eller en öppning i dörren'). Tyckt&Tänkt Posted by Tommy SvenssonWed, April 11, 2018 23:29:18. Vad vill du egentligen med denna kommentar, Kjell. Anna & David 12 augusti 2006 Osaby Säteri Tack. Det jag tänker berätta om här nu är 'gamla ungdomssynder', sedan länge preskriberade.