Sjöjungfruns namn

Sjöjungfruns namn
ISBN:
9789100165895
Utgivningsdatum:
2017-05-02
Författare:

En härlig roman att vistas i "Det fanns ett namn på hans kroniska sjukdom: Obesvarad kärlek."Det är 50-tal och roslagspojken Harry är fosterbarn i en stor, generös stockholmsfamilj som tar väl hand om honom. Ändå vet han att han aldrig kommer att bli en av dem.

Olma ska gifta sig med äldsta sonen i familjen, men även hon är en främling i den brunmålade äppelviksvillan. För tonåringen Harry blir hon en uppenbarelse ända från den magiska sommardag då han ser henne simma över till Stora Essingen. De tillbringar senare en lång förtrolig dag tillsammans på Djurgården, då hon anförtror honom sitt livs hemlighet. Blotta tanken att han skulle kunna få henne är omöjlig, men hon förblir livet igenom hans stora kärlek.Sjöjungfruns namn är en bred skildring av en borgerlig familjs upplösning. Men framför allt är det en intensiv kärleksroman som varsamt rör sig kring en central insikt: Kärlek är att älska, inte att bli älskad. Omslagsformgivare:Johan Petterson

- Gör dig redo för en makeover från topp till tå. Skriv ut en personlig julsaga. och några heta kyssar. och några heta kyssar. Fyll i barnets namn och sedan. Skriv ut en personlig julsaga. Gratis Kyssar i köpcentrum-spel för alla. och några heta kyssar. Fyll i namn på de som ska vara med i sagan. I den här sagan är det ditt barn som är huvudpersonen. - Gör dig redo för en makeover från topp till tå.