Sallader året runt

Sallader året runt
ISBN:
9789188647146
Utgivningsdatum:
2018-04-11
Författare:
Antal sidor:
224
Kategori:

Mette Løvbom, som tidigare givit ut Kålboken på svenska, har nu skapat en bok om sallader. Det är en ljuvlig bok med sallader som passar hela året. Här hittar du inspiration till både varma och kalla sallader: Vad sägs om ugnsbakad blomkål med senapskräm eller sallad med päron och ädelost? Boken är uppdelad enligt råvaror i säsong och recepten är väl sammansatta och smakbalanserade: syra, sötma, mjukhet och lite crunch samsas och bildar tillsammans en god sallad som har allt. Förutom de många salladerna är boken också fylld med alla slags marinader, pesto, sylt och läckra örter. Mette Løvbom, alias SalatTøsen, är en av Danmarks främsta matprofiler. Hennes webbplats www.salattosen.dk är en av de flitigast besökta matsidorna. Hon medverkar regelbundet i teve och håller föredrag både för professionella kockar och den matintresserade allmänheten.

Ett mysigt kafé i Mattmar. Kom och hämta eller vi levererar, du bestämmer. En salladsbar med goda och innovativa sallader.

Rydbergs erbjuder ett brett sortiment av varma och kalla såser, dressingar och sallader till både privatpersoner och företag. Som leveranskonditori kan vi erbjuda leverans så gott som varje dag, året runt, av allt från. Hyr personal, food truck, porslin, partytält. Rydbergs erbjuder ett brett sortiment av varma och kalla såser, dressingar och sallader till både privatpersoner och företag. Smygpremiär med Jessica Falk 5 Maj. Fåfängan Live 2018.