Vardag med Vestibulit

Vardag med Vestibulit
Förlag:
ISBN:
9789163399510
Utgivningsdatum:
2012-03-01
Antal sidor:
48
Kategori:

Man skulle kunns kalla vestibulit en folksjukdom, men en som bara drabbar unga kvinnor. Det är inte alltid, som många tror, endast en smärta som man upplever vid samlag och penetrering.

En del kvinnor har svårt att cykla, sitta, bada eller rida.

Eller till och med sova. Den här boken vänder sig till dig som har, känner någon eller behandlar någon med vestibulit. Den innehåller fakta om tillståndet, men också intervjuer med tjejer och ett par killar om deras upplevelser. Boken försöker även ge råd och tips på hur man tar sig igenom fittsmärta och kommer ut på andra sidan.

MIMYs 8v-program. nu delar med sig av kunskap, erfarenheter och tips kring underlivet, tex könssjukdomar som svamp, herpes, klåda, sår, flytningar och blåsor. Underlivet. FRÅGA: Jag är en tjej med stor sexlust och det är väldigt svårt ibland, eftersom jag bara kan bli kåt med min. FRÅGA: Jag är en tjej med stor sexlust och det är väldigt svårt ibland, eftersom jag bara kan bli kåt med min. Till detta fokusområde rekommenderar vi även MIMYs 8v-program. MIMYs 8v-program. MIMYs 8v-program. nu delar med sig av kunskap, erfarenheter och tips kring underlivet, tex könssjukdomar som svamp, herpes, klåda, sår, flytningar och blåsor. MIMYs 8v-program. Programmet innehåller meditationer och vardag sövningar och är.