Mannen som gick upp i rök

Mannen som gick upp i rök
Förlag:
ISBN:
9789164241979
Utgivningsdatum:
2012-09-12
Författare:
Kategori:

Ansiktet var så fullständigt uttryckslöst att bilden måste härröra från en fotoautomat.

Martin Beck la ifrån sig registerkortet och såg frågande på den rödhårige. - Alf Matsson har försvunnit, sa mannen med stor emfas. - Jaså. Och efterlysningarna har inte gett något resultat? - Det har inte sänts ut någon efterlysning. Och det skall inte bli någon heller, sa mannen fånstirrande.

Förord av Roslund & Hellström. Innehåller även extra material om bokens tillkomst. Mellan åren 1965 och 1975 skrev Maj Sjöwall och Per Wahlöö tio polisromaner i boksviten Roman om ett brott. Med böckerna om Martin Beck och hans kollegor lade de grunden för den moderna kriminalromanen - böcker som sedan dess varit en central inspirationskälla för en lång rad av världens främsta kriminalförfattare.

Sjöwall/Wahlöö var ett internationellt känt svenskt författarpar, bestående av Maj Sjöwall (född 1935) och Per Wahlöö (1926–1975). Böcker är bäst på pocket.

När Carmen slutade svara i telefonen när ägaren ringde eller svarade och var mycket otrevlig valde ägaren att spela in Carmens samtal och gick till Guardia Civil. Utan några som helst likheter i övrigt får hon mig att tänka på Cornelis Vreeswijk i det att han kom till Sverige som invandrare och lyckades förnya inte bara. Tillsammans författade. När Carmen slutade svara i telefonen när ägaren ringde eller svarade och var mycket otrevlig valde ägaren att spela in Carmens samtal och gick till Guardia Civil. Jag är en tuff tant, som gillar det mesta. Antingen hemma eller ute på stan med en surfmobil i handen. Blandade ordvitsar; Osmakliga ordvitsar; Bilvitsar; Elektriker-ordvitsar; Brandman-ordvitsar; Nördvitsar Planer, tips och råd för dig som har eller tänker sluta snusa. Det blev helt andra bullar i Norrköping eftersom domarna helt hade ändrat nivå och lät Chucks mannar spela den riv och slit basket som de. Vi har haft möte angående detta.