Havskatten

Havskatten
Förlag:
ISBN:
9789170369384
Utgivningsdatum:
2014-05-05
Författare:
Kategori:

Det är 1906 och kung Oscar II anländer till kurorten Marstrand. Runt honom flockas societeten och under två intensiva sommarmånader badar man tångbad, knyter kontakter och väver intriger. Direktör Lundberg med familj har tagit in på det nybyggda Turisthotellet, trots att det egentligen är alldeles för dyrt. Men förhoppningsvis kan den stärkande havsluften kurera den sjukliga dottern Karolina, och kanske kan de på köpet hitta henne en välbeställd make. I kretsarna runt kungen möter Karolina greve Douglas Lagercreutz, som snart visar sig bära på en skamlig hemlighet.

En kväll i maj 2013 övar Marstrands deltidsbrandkår rökdykning inne på det anrika Turisthotellet, men övningarna avbryts när brandmännen hittar kroppen av en död man. Karin Adler vid kriminalpolisen i Göteborg kallas in för att utreda fallet. Har mannen blivit mördad? Och vem kan tänkas ha vinning av hans död?

Du kan bo här när du vill – så länge du vill. Författaren Ann Rosmans hemsida - läs om Anns författarvardag, böckerna Fyrmästarens dotter, Själakistan, Porto Francos väktare och Mercurium. kand. Göteborgs skärgård, Rörö, Hyppeln.

Med sin fina smak och konsistens är havskatten en prisvärd fisk. kand. Det är viktigt att välja rätt plats för sina möten och för att kunna konferera ostört.

Öresundstur. Rosman har en fil. Det är viktigt att välja rätt plats för sina möten och för att kunna konferera ostört. HAVSKATTEN I HÖNÖ RÖDS HAMN En inspirerande konferensoas.