Häxans skatt

Häxans skatt
Förlag:
ISBN:
9789132168970
Utgivningsdatum:
2017-05-02
Författare:
Antal sidor:
105
Upplaga:
1
Kategori:

Sara och Jesper har tvingats flytta till ett fallfärdigt torp på landet, eftersom deras pappa har stora skulder. Syskonen vantrivs, ända tills de träffar på häxan Maja Stormhatt. Hon berättar att det för länge sedan bodde en annan häxa i Saras och Jespers torp - den stormrika Elvira Hasselkvast. Det sägs också att Elvira grävde ner sina rikedomar i närheten av torpet.

En skatt som skulle kunna lösa alla familjens problem. Med hjälp av Maja Stormhatt börjar syskonen leta efter skatten. Men så hittar de ett meddelande från Elvira Hasselkvast: Jag förbannar alla uslingar som vågar röra min skatt. Ska barnen verkligen våga fortsätta skattjakten?

Den lilla sjöjungfrun Målarbilder. 01: Mycket vackert exemplar med mycket lätt slitage på upphöjda detaljer. SANNINGSVITTNET POMPERIPOSSA Astrid Lindgrens saga ”Pomperipossa i Monismanien” – som drog i gång skattedebatten – handlade om barnboksförfattarinnan Pomperipossa som betalade mer än 100 procent i skatt för sina inkomster. 0: Perfekt och ocirkulerat exemplar utan något som helst spår av slitage. 0: Perfekt och ocirkulerat exemplar utan något som helst spår av slitage. 01: Mycket vackert exemplar med mycket lätt slitage på upphöjda detaljer. Den lilla sjöjungfrun Målarbilder. 01: Mycket vackert exemplar med mycket lätt slitage på upphöjda detaljer. Gratis utskrivningsbara bilder med varierande teman som du kan skriva ut och färglägga. Gratis utskrivningsbara bilder med varierande teman som du kan skriva ut och färglägga. 01: Mycket vackert exemplar med mycket lätt slitage på upphöjda detaljer.