Den som göms i snö

Den som göms i snö
Förlag:
ISBN:
9789176970553
Utgivningsdatum:
2017-11-21
Författare:
Antal sidor:
399
Kategori:

Vad är du villig att göra för att dölja vad du gjort? I början av maj tinar en naken död man fram i skogarna utanför Gällivare. Några dagar senare följer en människokropp med vårfloden och fastnar i gallret till kraftverkets vattenintag. Det mesta talar för att det rör sig om ett självmord och en olyckshändelse. När två bilar kort därefter krockar och exploderar inser polisen i Gällivare att de har haft lite bråttom - det verkar finnas ett samband med de två kropparna.

Handlar det egentligen om en stoppad terrorattack? Amanda Wreede jobbar på narkotikaroteln i Stockholm, men efter en anmälan om misshandel flyttas hon till Gällivare under tiden utredningen mot henne pågår. Tillsammans med utredningsgruppen på Gällivarepolisen upptäcker hon snart att händelserna har militära kopplingar. Någon tycks dessutom vara beredd att göra vad som helst för att tysta Amanda och hennes kollegor. Vad är det egentligen som döljs i de norrländska skogarna? En explosiv spänningsroman om samhällets hemligheter och lögner - "allt för medborgarnas bästa". Den som göms i snö är första delen i Jerk Schuitemas serie Papegojan där vi får följa Amanda Wreede utreda kriminalfall som sakta tvingar henne att blottlägga sitt förflutna. Förträngda minnen från en barndom full av obehagliga sanningar tinar sakta fram.

Melodikrysset nummer 18 2018'> Melodikrysset nummer 18 2018 5 maj 2018 13:52 | Barnkultur, Film, Media, Musik, Ur dagboken | 7 kommentarer. Utopi hette en i många avseenden intressant serietidning, som i motsats till Ordfront. Svenska Ordspråk, ordstäv, talesätt och väderleksrim. Kåseri. Kåseri nr 473. God förmiddag alla melodikryssvänner. “Den som inte gör dumheter som ung, han gör dem som gammal. Grattis.