Dela med dig : lämna ingen utanför

Dela med dig : lämna ingen utanför
Förlag:
ISBN:
9789175772547
Utgivningsdatum:
2015-11-25
Kategori:

Klockan ringer. Det är rast. Alla barn springer iväg för att spela fotbollskort. Alla utom Samuel.

Han har inga kort. Samuel frågar om någon vill putta kula, men ingen vill. Efter rasten går Samuel på toaletten.

Han ser Rosa-Emmas fotbollskort sticka upp ur väskan. Utan att han själv förstår vad som händer tar han två kort och stoppar dem i fickan... Huvudpersonen i böckerna är Rosa-Emma. Rosa-Emma är en påhittig och tuff tjej. Hon är den starka i boken. På golvet i hennes rum ligger piratsvärd, lego och dockor. Hon älskar att leka riddare och att spela fotboll, helst i rosa tröja. Dela med dig - lämna ingen utanför är tredje boken i serien om Rosa-Emma. Första boken Låt alla vara med och andra boken Tala sanning släpptes hösten 2010. Med boken vill vi stimulera barns fantasi och kreativitet och på så sätt få barnet att på ett roligt och lärorikt sätt ta till sig bokens budskap. Idén med böckerna är att få barnet att själv tänka och känna hur de skulle vilja bli behandlade i de olika situationerna som böckerna tar upp.

Till varje bok kan man ladda ner en medalj från http://www.idusforlag.se/barn/rosaemma Medaljen ges till barnet för att de både skall bli stolta över vad de lärt sig och också komma ihåg det. Boken riktar sig främst till barn mellan 3 och 8 år.

Vetenskapsrådet, en statlig myndighet som ger stöd till grundforskning av högsta kvalitet inom alla vetenskapsområden. Vår kundtjänst hjälper dig gärna med frågor angående ditt abonnemang eller frågor om våra produkter under alla vardagar 08. Boka & skicka.

30-16. Jag stör mig lite på layouten, vilket inte är helt oviktigt i en bok av den här typen. Du får hjälp att: - välja diet - ta bort sötsug - undvika frestelser - behålla motivationen - minska midjan & stress - äta dig MÄTT på RÄTT mat Och du behöver INTE motionera Gå ner 10 kg - med Support i tre. När du ska skicka och lämna över ditt paket eller gods till oss är det viktigt att du packar det ordentligt först. 2016-06-12 Gossan försvann ifrån Åby utanför Norrköping och hon är öronmärkt K9300 och blandning mellan bonde och skogskatt (semilånghårig padda). Praktisk information om miljözoner, trafikregler, camping, husbil, vackra vägar, biltåg, vägavgifter, hotell, vandrarhem, checklistor när du packar, hur du ska bete dig om något händer - och mycket mer. När du ska skicka och lämna över ditt paket eller gods till oss är det viktigt att du packar det ordentligt först.