Jorden må rämna

Jorden må rämna
Förlag:
ISBN:
9789186795313
Utgivningsdatum:
2011-10-04
Författare:
Upplaga:
1
Kategori:

Det är midsommarafton 1999. En man stiger av pendeln i Bålsta med en sportbag fylld med pengar efter ett postrån.

Han möts av sin syster och tillsammans firar de helgen i barndomshuset.

Mannen slår sig ner i ett torp i trakten. Några mil därifrån bor den f.d.

lantarbetaren Edvard Risberg. Tidigare var han aktiv facklig kämpe. Nu iakttar han med saknad sitt gamla förbunds nedgång och fall. Det som i stället lyser upp hans tillvaro är kärleken till kriminalinspektören Ann Lindell. I december hittas ett medelålders par brutalt mördade i en villa utanför Uppsala.

Den sårade kvinnan dör framför polisens ögon med något som kanske är mördarens namn på sina läppar. Kort därefter avrättas en ung kvinna med ett pistolskott mitt inne i staden. Ann Lindell anar att motivet är hämnd. Men vad är det som väcker denna ofattbara vrede hos den som hållit i vapnet?

Här en översikt på frågor som ställts till Contra. Glada skratt, hysteriska skratt Sorgsna tårar… Psalm 13:6 Bön springer ofta ur en känsla av tacksamhet över allt det goda Gud ger: skapelsens rikedom, kraft för var ny dag och älskade medmänniskor. Glada skratt, hysteriska skratt Sorgsna tårar… Psalm 13:6 Bön springer ofta ur en känsla av tacksamhet över allt det goda Gud ger: skapelsens rikedom, kraft för var ny dag och älskade medmänniskor.

Tiden kommer att ta ut sin rätt. Julia Caesars krönikor och poddar Julia Caesar har startat eget. Glada skratt, hysteriska skratt Sorgsna tårar… Psalm 13:6 Bön springer ofta ur en känsla av tacksamhet över allt det goda Gud ger: skapelsens rikedom, kraft för var ny dag och älskade medmänniskor. Tiden kommer att ta ut sin rätt. Materialet är sorterat efter ett antal ämnesområden. En viss. Julia Caesars krönikor och poddar Julia Caesar har startat eget.