Pizzaskäraren

Pizzaskäraren
Förlag:
ISBN:
9789187257100
Utgivningsdatum:
2014-12-13
Författare:
Antal sidor:
12
Kategori:

Mija Åhlander korades till "Årets debutant" i LitteraturMagazinets och Brevnovellers stora novelltävling 2014. Hon är född 1964 och bosatt i Ljungby i Småland.

Till vardags jobbar hon som resurspedagog och undervisar i svenska. Hennes novell handlar om en man som just gått igenom en smärtsam separation från sin sambo och om parets gemensamma pizzaskärare som hamnar i händelsernas fokus...

Innan ni börjar baka kan det vara bra att veta att jag vanligtvis gör cupcaksen. Det finns vissa recept som är så där extra, som gör att man inte saknar det gamla vanliga och för mig är… Idag tänkte jag visa er hur jag gör när jag täcker cupackes med sugarpaste. Det finns vissa recept som är så där extra, som gör att man inte saknar det gamla vanliga och för mig är… Idag tänkte jag visa er hur jag gör när jag täcker cupackes med sugarpaste. Det finns vissa recept som är så där extra, som gör att man inte saknar det gamla vanliga och för mig är… Idag tänkte jag visa er hur jag gör när jag täcker cupackes med sugarpaste. Innan ni börjar baka kan det vara bra att veta att jag vanligtvis gör cupcaksen. Det finns vissa recept som är så där extra, som gör att man inte saknar det gamla vanliga och för mig är… Idag tänkte jag visa er hur jag gör när jag täcker cupackes med sugarpaste. Det finns vissa recept som är så där extra, som gör att man inte saknar det gamla vanliga och för mig är… Idag tänkte jag visa er hur jag gör när jag täcker cupackes med sugarpaste. Innan ni börjar baka kan det vara bra att veta att jag vanligtvis gör cupcaksen. Det finns vissa recept som är så där extra, som gör att man inte saknar det gamla vanliga och för mig är… Idag tänkte jag visa er hur jag gör när jag täcker cupackes med sugarpaste.