Den sista prärievargen

Den sista prärievargen
Förlag:
ISBN:
9789113056647
Utgivningsdatum:
2013-09-04
Författare:
Upplaga:
1
Kategori:

Den här gången har Harry Bosch verkligen ställt till det för sig. Han får inte bo i sitt hus som blivit utdömt efter jordbävningen.

Hans flickvän har lämnat honom. Han dricker för mycket. Han har blivit avstängd från sitt jobb vid Los Angeles-polisen för att han attackerat en överordnad.

Polisen tvingar honom till en psykiater där han inte längre kan undvika sitt svarta förflutna - mordet på hans prostituerade mamma när han bara var 12 år!

Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna berätta den här historien för er utan att ni tror att jag har blivit galen, men jag har bestämt mig för att riskera att ni får den uppfattningen om mig eftersom… 3210.

Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna berätta den här historien för er utan att ni tror att jag har blivit galen, men jag har bestämt mig för att riskera att ni får den uppfattningen om mig eftersom… 3210. Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna berätta den här historien för er utan att ni tror att jag har blivit galen, men jag har bestämt mig för att riskera att ni får den uppfattningen om mig eftersom… 3210. Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna berätta den här historien för er utan att ni tror att jag har blivit galen, men jag har bestämt mig för att riskera att ni får den uppfattningen om mig eftersom… 3210. Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna berätta den här historien för er utan att ni tror att jag har blivit galen, men jag har bestämt mig för att riskera att ni får den uppfattningen om mig eftersom… 3210. Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna berätta den här historien för er utan att ni tror att jag har blivit galen, men jag har bestämt mig för att riskera att ni får den uppfattningen om mig eftersom…. 3210. Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna berätta den här historien för er utan att ni tror att jag har blivit galen, men jag har bestämt mig för att riskera att ni får den uppfattningen om mig eftersom… 3210.