I sorgens famn

I sorgens famn
Förlag:
ISBN:
9789198219838
Utgivningsdatum:
2015-04-20
Författare:
Antal sidor:
123
Upplaga:
1
Kategori:

I nionde klass började problemen för David. Han kände sig yr och snurrig. Att ta sig igenom en text blev svårt.

Samtidigt blev han allt tystare och allvarligare. De medicinska undersökningarna gav inget svar på vad som var fel. I perioder mådde han bättre, men varje gång ett kärleksförhållande tog slut mådde David fruktansvärt dåligt.

Så dåligt att han tog sitt liv en augustikväll 2011. Efter sig lämnade David förtvivlade nära anhöriga och goda vänner i ett fullständigt kaos. Familjen var i chock. Det värsta som kunde hända hade skett. Elisabeth Lindström, Davids mamma, behövde skriva för att överleva. Hon ville sätta ord på sina tankar och känslor och skrev dagbok under det första året som gick. Dagboksanteckningarna har omarbetats till en bok för att kunna vara till stöd och tröst för andra drabbade.

I sorgens famn är en öppenhjärtig berättelse om en mammas första år med en änglason.

I minnet Du lever Du finns alltid kvar I minnet vi ser Dig precis som Du var 3. I veckan har våra lyssnare delat med sig av låtarna som fångat tag i känslor, fungerat som tröst eller.

Vill du publicera en novell.

2018-03-14. Om vi då i stället vänder på det och tänker att jag kan bli till tröst, då måste jag ju vänta in personen framför mig och se vad han eller hon behöver. Ted Gärdestad spottade på kort tid ur sig massor av slagkraftiga melodier. I veckan har våra lyssnare delat med sig av låtarna som fångat tag i känslor, fungerat som tröst eller. Ser hjortron och ripor som vakar.