När förlåt inte räcker

När förlåt inte räcker
ISBN:
9789178669448
Utgivningsdatum:
2014-07-24
Antal sidor:
169
Upplaga:
1

Jag sa ju förlåt! Också i de bästa av relationer begår vi alla misstag.

Vi gör och säger saker som vi senare ångrar och sårar de människor vi älskar mest.

Vi behöver alltså ställa saker till rätta. Men att bara säga förlåt räcker inte alltid.

I den här boken visar den bästsäljande författaren Gary Chapman och Jennifer Thomas på olika sätt att be om ursäkt och reparera skadade relationer. du kommer att upptäcka att meningsfulla ursäkter kan hjälpa dig att göra dina relationer till vänner, familj och din man eller hustru bättre än någonsin förut. När förlåt inte räcker hjälper dig att... Lugna ner hetsiga gräl Framföra ursäkter som faller i god jord Återuppliva den kärlek som har fördunklats av smärtsamma sår Upprätta och stärka värdefulla relationer Ersätta tröttsamma undanflykter med ärlighet, tillit och glädje Gary Chapman är författaren till den framgångsrika bokserien om kärlekens olika språk och direktor för Marriage and Family Consultants.

Gary reser över hela världen och talar på seminarier och hans radioprogram sänds på över 400 stationer. Jennifer Thomas hjälper människor med vad de kan säga när kommunikationen känns svår. Hon är en bästsäljande författare, uppskattad talare och psykolog med en doktorsgrad i klinisk psykologi och en BA i psykologi och religion.

Det kan lika gärna vara i en liten grupp eller enskilt med läraren. MEN ta inte 2 dl mjöl – 1 dl räcker gott.

Jag har gått ner 7 kg sen 13 januari och är nöjd med det, men inte nått mitt mål som är 10 kg så jag har lite kvar. För att fira vårens, och så småningom sommarens, ankomst har … Tiden går och vi har sex lite då och då, men det är sällan jag får leka med hennes bakre öppning trots vår fantastiska upplevelse med produk. Nehe min eländiga förkylning vill inte riktigt släppa greppet om mig iallafall. Finns det något härligare än när vårsolen lyser upp och första värmen kommer. Härligt Streaplers, vilken danskväll det blev på Fyris park i Uppsala i lördags. Härligt Streaplers, vilken danskväll det blev på Fyris park i Uppsala i lördags. Nyheter från Luleå Golfklubb - som tyvärr bara kan läsas på … Månadens Martinson februari 2016. Ibland kan bästa sättet vara att sluta kämpa och istället bara flyta med och ha tillit till att det kommer att ordna sig ändå. Jag har gått ner 7 kg sen 13 januari och är nöjd med det, men inte nått mitt mål som är 10 kg så jag har lite kvar.